Nettisivut

Tarvitsetko uudet nettisivut yritykselle? Entä mitä kotisivut maksavat? Kotisivut ovat yrityksen yksi tärkeimmistä peruspilareista. Ne edustavat sinua, kun et henkilökohtaisesti ole tavoitettavissa. Asiakkaan on löydettävä kaikki tarvitsevansa informaatio tai hän saattaa lähteä toisaalle. Tiesitkö muuten että jopa 70% ostopäätösprosessista on jo tehty, kun asiakas saapuu kivijalkakauppaan?

Verkkokaupat

Asiakkaan arjen helpottaminen sähköisen ajanvarausjärjestelmän tai verkkokaupan avulla kannattaa ottaa harkintaan. Jos asiakkaalle tulee yön pikkutunteina mieleen varata kampaaja tai kakku viikonlopuksi, on hänelle annettava siihen mahdollisuus. Verkkokauppa onkin oivallinen tapa ansaita lisämyyntiä tai keskittää jopa koko liiketoiminta verkkoon. Toteuttamamme verkkokaupat ovat erittäin kevyitä ylläpitää, eikä verkkokaupan käytöstä koidu erillisiä kuukausimaksuja.

Sähköinen ajanvaraus

Kärjistetysti, nykyään asiakkaat saattavat jopa karsia pois listaltaan yritykset jotka eivät tarjoa sähköistä ajanvarausta. Onhan se helpompaa vertailla netissä vapaina olevia aikoja omiin menoihin, kuin puhelimessa etsiä molemmille osapuolille sopivaa ajankohtaa. Montako kauppaa tai asiakastapaamista olet menettänyt sen takia, ettei potentiaalinen asiakas ole päässyt varaamaan juuri tarpeen tullen itselleen aikaa?

Goole_Ads_hakukonemainonta_Fenomeno_opt

Google Ads

Parhaimmistakaan verkkosivuista ei ole hyötyä, mikäli siellä ei ole kävijöitä. Uudet verkkosivut ottavat aikansa, ennen kuin ovat löydettävissä Googlesta orgaanisilla hakusanoilla. Tämän vuoksi on ensiarvoisen tärkeää houkutella alkumetreillä kävijöitä. Esimerkiksi Facebook -arvonnalla saadaan helposti uteliaita asiakkaita tutustumaan uusiin verkkosivuihin – ja vieläpä lähes ilmaiseksi.

Yksi helppo, edullinen ja lähes takuuvarma tapa hankkia vierailijoita on Google Ads -mainonta. Google Adsin avulla sinulla on mahdollisuus kiilata suurimpienkin yritysten ohitse Google-haun kärkeen. Googlesta on tullut osa arkeamme. Ennen kysyttiin tuotteista ja palveluista naapurin Pekalta, nykyään Googlelta. Ja mikä parasta – Google-haun kautta sivustollesi tulleet vierailijat ovat jo osoittaneet kiinnostusta tuotetteitasi tai palveluitasi kohtaan!

Entäs se hintapolitiikka?

Tarjouspyyntökierroksella saatat saada tarjouksia alkaen muutamista sadoista eurosta aina tuhansiin euroihin. Kiveen hakattuja hintoja on mahdoton antaa, mutta yksinkertaisen sivuston luonti onnistuu meidän kauttamme hintaan 450€ + alv 24%. Sähköinen ajanvarausjärjestelmä sekä useammat sisältösivut (etusivut, palvelut, tuotteet, yhteystiedot) nostavat hieman hintaa. Laajat räätälöidyt kokonaisuudet ovat taas oma luokkansa. Verkkokaupan perustamiskustannukset taas liikkuvat noin tuhannessa eurossa. Kauttamme toteutetuissa verkkokaupoissa ei kuitenkaan koidu ollenkaan kuukausikuluja.

Hintaansa nähden nettisivut ovat loistava investointi. Jos pohdit mainostamista paikallislehdissä, radiossa, Facebookissa tai muualla netissä, on sinun tarjottava lisää informaatiota yrityksestäsi potentiaaliselle asiakkaalle. Tottakai voit laittaa mainoksiin ainoastaan kivijalkakauppasi fyysisen osoitteen, mutta potentiaalinen asiakas saattaa olla menetetty mikäli yrityksestäsi ei löydy netistä edes yhteystietoja. 

Käymme aina ennen projektia kysymässä mielipiteesi, toiveesi sekä muut käytännön seikat, jotta sivuista tulee juuri sellaiset kuin haluat. Hinnoittelummekin on markkinoiden yksi edullisimmista kuitenkaan laadusta tinkimättä. 

Mahdollisuus maksaa erissä

Yrityksen perustamisvaiheessa syntyy paljon kuluja, jopa ennen kuin olet ehtinyt laskuttamaan euroakaan. Meillä voit maksaa palvelut ilman korkoja ja kuluja helposti kuukausierissä. Kysy lisää!

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta sinä olet 100% tyytyväinen työmme jälkeen. Tahdomme olla mukana rakentamassa juuri sinun menestystarinaasi.

© Fenomeno 2019