Edulliset kotisivut yritykselle

Nettisivut yritykselle? Olet oikeassa osoitteessa! Kotisivut luovat yrityksestäsi ensivaikutelman. Sinulla on vain muutama sekunti aikaa kaapata asiakkaasi mielenkiinto. Älä siis anna mahdollisuuden valua läpi sormien! Varmista, että kotisivut antavat yrityksestäsi ammattimaisen ja luotettavan kuvan sekä tarjoavat kaiken tarpeellisen informaation.

Tavoitteena menestys – välineenä tyylikkäät verkkosivut

Helpota itsesi ja asiakkaidesi arkea

Ota kaikki hyöty irti verkkosivuista ja tarjoa asiakkaalle kaikki mahdollinen informaatio. Asiakkaalla on myös matalampi kynnys täyttää verkkosivuiltasi löytyvä yhteydenottolomake, kuin ottaa puhelin käteen ja rimpauttaa. Vakuuta asiakkaat heti ensisilmäyksellä ja esittele koko tuote- ja palveluvalikoimasi.

Ylivoimaisin myynninedistäjä

Usko tai älä, mutta jopa 70% ostopäätösprosessista ollaan tehty ennen kuin asiakas ottaa sinuun yhteyttä. Miten asiakas on edes voinut tehdä päätöksen ilman tapaamistasi tai visiittiä kivijalkakaupassa? Tähän arvaatkin varmaan jo vastauksen? Kyllä, verkkosivut ovat tehneet tehtävänsä.

Erotu kilpailijoistasi

Verkkosivut antavat sinusta ammattimaisen kuvan ja auttavat erottumaan kilpailijoistasi. Mikäli yritykselläsi ei vielä ole nettisivuja tai ne ovat päässeet vanhentumaan, annat kilpailijoillesi helpon etulyöntiaseman. Asiakas saattaa jopa kyseenalaistaa yrityksesi olemassaolon, mikäli et löydy verkosta.

Aina avoin näyteikkuna

Modernien kotisivujesi ansiosta asiakkailla on mahdollisuus löytää sinut missä ja milloin tahansa. Kun itse sammutat valot, hyppäävät verkkosivut edustamaan sinua. Sivut tarjoavat asiakkaillesi mahdollisuuden tutustua yritykseesi mukavasti kotisohvalta käsin. Lisäksi edistykselliset seurantatyökalut raportoivat sinulle yhdellä hipaisulla kuinka moni asiakas on jäänyt ihailemaan näyteikkunaasi. Lisäksi raportointityökalut kertovat, mistä he ovat sinut löytäneet.

Modernit, myyvät ja tyylikkäät kotisivut

Käyttäjäystävälliset

Kaikki kotisivumme skaalautuvat automaattisesti kaikille laitteille. Nykyään yli 70% nettisurffailusta suoritetaan älypuhelimilla. Asiakas ei saa joutua tihrustamaan tai zoomailemaan pientä tekstiä. Kukaan ei halua surffailla ”vanhentuneilla” sivuilla.

Persoonalliset

Luomme kaikki sivustot aina alusta alkaen juuri sinun tarpeitasi mukaillen. Haluatko minimalistiset sivut käyntikortiksi yritykselle tai sivut monipuolisilla toiminnoilla aina ajanvarausjärjestelmästä erilasiin laskureihin? Toteutamme villeimmätkin visiosi!

Selkeä tavoite

Kaikki lähtee liikkeelle tavoitteen asettamisesta. Tavoite voi olla vaikka lomakkeen täyttäminen, puhelinsoitto tai tuotteen tilaus. Pyrimme ohjailemaan asiakasta läpi sivuston ja loppujen lopuksi suorittamaan halutun toimenpiteen.

Mahdollistamme suuren maailman tyyliä myös pienille yrityksille. Olemme erittäin joustava, ketterä ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani.

Olet aina suoraan yhteydessä sivuston kehittäjien kanssa, jolloin vältytään välikäsiltä ja suuremmalta sähköpostirumbalta.

Meille on tärkeää, että kotisivut ovat oikeasti yrityksen näköiset – ei mitään päälle liimattua. 

Tarjoamme varmasti kilpailukykyiset hinnat, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Selvitämme yrityksesi tarpeet ja kerromme aina lopullisen hinnan ennen sivustoprojektin aloittamista. Ei piilokuluja.

Edulliset verkkosivut. Oikeasti.

Jokainen kotisivuprojekti on erilainen, jonka vuoksi kiinteää hinnastoa on vaikea laatia. Voit kuitenkin arvioida, mitä juuri sinun projektisi tulisi maksamaan kätevästi hintalaskurillamme. Lupaamme, että toteuttamamme kotisivut ovat hinta-laatusuhteeltaan yhdet markkinoiden parhaista! Katso esimerkkipaketit ja pyydä tarjous juuri sinun sivustostasi!

Kuinka kotisivuprojekti etenee?

1. Pyydä tarjous

Pyydä tarjous kotisivuista. Kerro, mitä haluat tuleville kotisivuillesi ja mitä niillä tavoitellaan. Riittääkö perus käyntikorttisivusto vai haluatko runsaampaa sisällöntuotantoa, jolloin mahdollisuudet kavuta Googlen hakutuloksissa nousevat.

2. Täytä kysely

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, lähetämme sinulle sisältökyselyn yrityksestäsi. Sisältökyselyssä kartoitamme yrityksesi vahvuuksia ja palveluvalikoimaa. Pyydämme myös logot, väritoiveet, mahdolliset kuvat ja muut tarvittavat elementit. 

3. Valmista!

Luomme sivuston toiveidesi pohjalta ja laitamme sen tutustuttavaksi testiympäristöömme. Tehdään vielä mahdolliset muutokset ja hiotaan kotisivut täydellisiksi. Kun kaikki on valmista, annamme sinulle vielä mahdolliset päivitysohjeet.

Kaupankylkiäisiä ja mahdollisuus maksaa erissä

Tarjoamme aina ensimmäisen vuoden domainin (www.domain.fi) ja kotisivutilatilan turvallisilla palvelimilla! (arvo 59€). Varsinkin yrityksen perustamisvaiheessa syntyy paljon kuluja, ennen kuin olet ehtinyt lähettämään ensimmäistäkään laskua. Meillä voit maksaa kotisivuprojektit aina erissä. Ja vielä ilman ylimääräisiä laskutuslisiä tai korkoja.

Usein kysyttyä

Edullisimmat kotisivumme maksavat 710€ + alv 24%. Hinta sisältää sivuston perustarpeisiin, pienelle sisällöntuotannolla. Useammista sisältösivuista ja toiminnallisuuksista annamma tarjouksen aina tapauskohtaisesti. Tarjouskierroksen jälkeen tulet huomaamaan, että meillä on varmasti yksi parhaimmista hinta-laatu -suhteista.

Perustoiminnalliset sivut toteutamme jopa alta viikkoon, kun olemme saaneet mahdolliset ennakkomateriaalit. Laajimmatkin kotisivuprojektit valmistuvat yleensä muutamissa viikoissa. Venymme tarvittaessa erittäin kiperiin deadlineihin

Meillä voit maksaa joustavasti erissä aina sopimuksen mukaan! Kysy rohkeasti!

Tarpeen mukaan luomme sinulle omat tunnukset helppoon päivitysjärjestelmään, jossa pävität vaikka lounaslistat, lisäät ajankohtaisia tiedotteita tai vaihdat tiettyjä kuvia ja tekstinpätkiä.

Valitettavasti ihan kaikkea ei voi muokata, sillä tiettyjen ominaisuuksien muokkaaminen vaatii hieman kokemusta web-suunnittelusta. Päivitämme sivustoja erittäin edullisesti ja pienimmät satunnaiset päivitykset suoritamme ihan ilmaiseksi!

Et käytännössä mitään. Me huolehdimme tarvittaessa aivan kaikesta. Tärkeää on kuitenkin pohtia valmiiksi suuria suuntaviivoja, mitä nettisivuilla voisi olla. Muutama ranskalainen viiva auttaa meitä ymmärtämään mieltymyksesi.