Kotisivujen hintalaskuri

Askarruttaako nettisivujen hinta? Nettisivujen hintalaskurillamme saat välittömästi hinta-arvion, mitä juuri sinun nettisivusi tulisivat kustantamaan. Lähetä täytetty lomake meille, ja tulemme kertomaan lisää kotisivuprojektista! Laskurin tulos on viitteellinen ja summaan lisätään alv 24%. Meillä voit aina maksaa kotisivut erissä sinulle sopivaan tahtiin.

KOTISIVUPAKETTI

SISÄLLÖNTUOTANTO

LOGO

LISÄPALVELUT

Ei kuukausikuluja! Mahdollisuus integroida usea työntekijä.
Kuvia nettisivuille sekä omaan käyttöön.
Esimerkiksi lounaslista, ajankohtaista-osio tai blogi.
Haluatko seurata sivujen kävijätietoja?

LISÄTIETOJA

Halutessasi voit linkata sivuja, joista itse pidät! Pääsemme kiinni juuri sinun makuusi!

HALUATKO MAKSAA ERISSÄ?

Yhteensä

Kaupanpäällisiä! Voit maksaa myös erissä!

Tarjoamme aina ensimmäisen vuoden domainin (www.domain.fi) ja kotisivutilatilan turvallisilla palvelimilla! (arvo 59€) Et sitoudu erillisiin kuukausimaksuihin, vaan tulevaisuudessa maksat ainoastaan 59€ vuodessa domainista ja kotisivutilasta suomalaiselle kotisivuhotellille.

Varsinkin yrityksen perustamisvaiheessa syntyy paljon kuluja, ennen kuin olet ehtinyt lähettämään ensimmäistäkään laskua. Meillä voit maksaa kotisivuprojektit aina erissä. Ja vielä ilman ylimääräisiä laskutuslisiä tai korkoja.

Mitä vielä odotat?

Kotisivut luovat yrityksestäsi ensivaikutelman. Sinulla on vain muutama sekunti aikaa kaapata asiakkaasi mielenkiinto. Me tiedämme, että olet tehnyt valtavasti töitä saadaksesi asiakkaan houkuteltua nettisivuillesi. Älä siis anna mahdollisuuden valua läpi sormien. Varmista, että kotisivut antavat yrityksestäsi ammattimaisen ja luotettavan kuvan sekä tarjoavat kaiken tarpeellisen informaation.

Hintaansa nähden nettisivut ovat loistava investointi. Jos pohdit mainostamista paikallislehdissä, radiossa, Facebookissa, muualla netissä tai ihan missä tahansa, on sinun tarjottava lisää informaatiota yrityksestäsi potentiaaliselle asiakkaalle. Facebook-sivut ovat hyvä ensimmäinen askel, mutta usein informaatio on valunut useiden tilapäivitysten taakse. 

Mahdollistamme suuren maailman tyyliä myös pienille yrityksille. Olemme erittäin joustava, ketterä ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani. Olet aina suoraan yhteydessä sivuston kehittäjien kanssa, jolloin vältytään välikäsiltä ja suuremmalta sähköpostirumbalta.

Meille on tärkeää, että kotisivut ovat oikeasti yrityksen näköiset – ei mitään päälle liimattua. Tarjoamme varmasti kilpailukykyiset hinnat, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Selvitämme yrityksesi tarpeet ja kerromme aina lopullisen hinnan ennen sivustoprojektin aloittamista. Ei piilokuluja.

Usein kysyttyä

Edullisimmat kotisivumme maksavat 450€ + alv 24%. Hinta sisältää sivuston perustarpeisiin, pienelle sisällöntuotannolla. Useammista sisältösivuista ja toiminnallisuuksista annamma tarjouksen aina tapauskohtaisesti. Tarjouskierroksen jälkeen tulet huomaamaan, että meillä on varmasti yksi parhaimmista hinta-laatu -suhteista.

Perustoiminnalliset sivut toteutamme jopa alta viikkoon, kun olemme saaneet mahdolliset ennakkomateriaalit. Laajimmatkin kotisivuprojektit valmistuvat yleensä muutamissa viikoissa. Venymme tarvittaessa erittäin kiperiin deadlineihin.

Meillä voit maksaa joustavasti erissä aina sopimuksen mukaan! Kysy rohkeasti!

Tarpeen mukaan luomme sinulle omat tunnukset helppoon päivitysjärjestelmään, jossa pävität vaikka lounaslistat, lisäät ajankohtaisia tiedotteita tai vaihdat tiettyjä kuvia ja tekstinpätkiä.

Valitettavasti ihan kaikkea ei voi muokata, sillä tiettyjen ominaisuuksien muokkaaminen vaatii hieman kokemusta web-suunnittelusta. Päivitämme sivustoja erittäin edullisesti ja pienimmät satunnaiset päivitykset suoritamme ihan ilmaiseksi!

Et käytännössä mitään. Me huolehdimme tarvittaessa aivan kaikesta. Tärkeää on kuitenkin pohtia valmiiksi suuria suuntaviivoja, mitä nettisivuilla voisi olla. Muutama ranskalainen viiva auttaa meitä ymmärtämään mieltymyksesi.