Hintalaskuri

Nettisivujen hintalaskurillamme pystyt helposti laskemaan, mitä juuri sinun nettisivusi tulisi maksamaan. Laskurin tulos on viitteellinen ja hintaan lisätään alv 24%. Syötä tiedot, klikkaa seuraava ja lähetä tarjouspyyntö juuri sinun tiedoillasi! Tulemme mielellämme kertomaan lisää kotisivuprosessista!

KOTISIVUPAKETTI

SISÄLLÖNTUOTANTO

LOGO

LISÄPALVELUT

Ei kuukausikuluja! Mahdollisuus integroida usea työntekijä.
Kuvia nettisivuille sekä omaan käyttöön.
Esimerkiksi lounaslista, ajankohtaista-osio tai blogi.
Haluatko seurata sivujen kävijätietoja?

LISÄTIETOJA

Halutessasi voit linkata sivuja, joista itse pidät! Pääsemme kiinni juuri sinun makuusi!

HALUATKO MAKSAA ERISSÄ?

Yhteensä

Aherruksemme tuotoksia

Mitä vielä odotat?

Hintaansa nähden nettisivut ovat loistava investointi. Jos pohdit mainostamista paikallislehdissä, radiossa, Facebookissa tai muualla netissä, on sinun tarjottava lisää informaatiota yrityksestäsi potentiaaliselle asiakkaalle. Tottakai voit laittaa mainoksiin ainoastaan kivijalkakauppasi fyysisen osoitteen, mutta potentiaalinen asiakas saattaa olla menetetty mikäli yrityksestäsi ei löydy netistä edes yhteystietoja. 

Käymme aina ennen projektia kysymässä mielipiteesi, toiveesi sekä muut käytännön seikat, jotta sivuista tulee juuri sellaiset kuin haluat. Hinnoittelummekin on markkinoiden yksi edullisimmista. Laadusta tinkimättä.

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta sinä olet 100% tyytyväinen työmme jälkeen. Tahdomme olla mukana rakentamassa juuri sinun menestystarinaasi.

© Fenomeno 2019