Verkkokauppa yritykselle

Helpota asiakkaidesi elämää ja laajenna kivijalkakauppasi verkkoon. Mikset lähtisi jahtaamaan haaveitasi ja perustaisi menestyvää verkkokauppabisnestä? Verkkokaupan perustaminen on helpompaa ja edullisempaa kuin uskotkaan, ainakin meidän kumppanina. Meille riittää, että sinulla on hyvä tuote valmiina. Me hoidamme loput! Rullaa sivun alareunaan, jossa vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!

Verkkokaupan perustamisen hinta

Verkkokaupan perustaminen on edullisempaa kuin uskotkaan! Edullisimmat verkkokauppamme maksavat 790€ + alv 24%. Alle tonnilla toimintavalmis verkkokauppa yritykselle verojen määrittelyineen, sähköpostiasetuksineen, maksutapoineen ja kaikkine tarvittavine toiminnallisuuksineen.

Toteuttamamme verkkokaupat ovat erittäin helppokäyttöisiä ja kevyitä ylläpitää. Kiinteitä kuukausikuluja syntyy ainoastaan maksunvälityspalvelusta. Siitäkin alle kympin. Jos olet joskus antanut edes pienen pientä ajatusta verkkokaupan perustamiselle, on nyt korkea aika ottaa askel kohti tulevaisuutta!

Uhka vai mahdollisuus?

Yrityksellesi mahdollisuus, kilpailijoillesi uhka. Sana ”verkkokauppa” voi tuntua suurelta, mahtavalta ja ehkä hieman etäiseltäkin käsitteeltä. Me miellämme useimmat verkkokaupat tuotekatalogeiksi, jotka tarjoavat mahdollisuuden suorittaa ostokset välittömästi.

Hyödyntämämme verkkokauppa-alusta on mahdollista rakentaa perinteisten verkkosivujen kylkeen, jolloin se toimii edistyksellisenä lisäpalveluna. Useimmat asiakkaamme nojaavat edelleen kivijalan voimaan tai sähköpostitilauksiin. Kivijalan ja verkkokaupan yhdistäminen on mielletty mutkattomaksi ja tehokkaaksi palvelukokonaisuudeksi.

Kohti
unelmiasi

Miltä kuulostaisi olla oman itsensä herra? Keittää aamulla rauhassa kahvit, postittaa päivän tilaukset ja suunnitella tulevien joulusesonkien kampanjoita? Jokin kaunis päivä tämä voi olla mahdollista! Menestyneen verkkokaupan pyörittäminen vaatii kuitenkin paljon aikaa, vaivaa ja markkinointiponnisteluja. Ota askel kohti unelmiasi ja ota yhteyttä!

Asiakas aina keskiössä

Yrittäjätaustamme kautta osaamme asettua asiakkaan saappaisiin. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidesi arkea ja tarjota heille mahdollisimman miellyttävä ostokokemus. Kytkemme kattavat maksutavat osaksi kauppaa, mukaan lukien verkkopankkimaksut, luottokortit ja laajan valikoiman laskuvaihtoehtoja. Laskutuspalvelun tarjoaa Collector Bank AB.

Tavoitteena menestys

Menestyksen A ja O on erottua kilpailijoista. Olipa kyse kiinnostavasta tuotteesta tai markkinasegmentistä, jolla ei ole vielä liiaksi kilpailua. Tuotevalikoiman ympärille rakennetaan monipuoliset ja persoonalliset tuotekuvaukset, jotka avittavat ostopäätöstä. Laadukkaiden tuotekuvien osaa ei voi myöskään vähätellä. 

Suuren maailman tyyliä myös pienille yrityksille

Me Fenomenolla mahdollistamme suuren maailman tyyliä myös pienille yrityksille. Olemme erittäin joustava, ketterä ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani.

Olet aina suoraan yhteydessä sivuston kehittäjien kanssa, jolloin vältytään välikäsiltä ja suuremmalta sähköpostirumbalta.

Meille on tärkeää, että kotisivut ovat oikeasti yrityksen näköiset – ei mitään päälle liimattua. 

Tarjoamme varmasti kilpailukykyiset hinnat, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Selvitämme yrityksesi tarpeet ja kerromme aina lopullisen hinnan ennen sivustoprojektin aloittamista. Ei piilokuluja.

Asiakaslähtöinen
Varmasti edullinen
Erittäin vikkelä

Petras_Cafe_referenssi
referenssi_liquid_graphics
referenssi_erotic_center

Aina kaupankylkiäisiä ja mahdollisuus maksaa erissä

Tarjoamme aina ensimmäisen vuoden domainin (www.domain.fi) ja kotisivutilatilan turvallisilla palvelimilla! (arvo 59€) Et sitoudu erillisiin kuukausimaksuihin, vaan tulevaisuudessa maksat ainoastaan 59€ vuodessa domainista ja kotisivutilasta suomalaiselle kotisivuhotellille.

Varsinkin yrityksen perustamisvaiheessa syntyy paljon kuluja, ennen kuin olet ehtinyt lähettämään ensimmäistäkään laskua. Meillä voit maksaa kotisivuprojektit aina erissä. Ja vielä ilman ylimääräisiä laskutuslisiä tai korkoja.

Usein kysyttyä

Edullisimmat verkkokauppamme maksavat 790€ + alv 24%. Alle tonnilla toimintavalmis verkkokauppa verojen määrittelyineen, sähköpostiasetuksineen, maksutapoineen ja kaikkine tarvittavine toiminnallisuuksineen. Ei paha! Hintaan sisältyy 25 tuottetta. Voit itse lisätä jopa tuhansia tuotteita tai ulkoistaa tuotevalikoiman syöttämisen meille.

Toimintavalmis verkkokauppa on mahdollista toteuttaa jopa kahdessa viikossa. 

Meillä voit maksaa joustavasti erissä aina sopimuksen mukaan! Lähetämme laskun vasta kun olet tyytyväinen verkkokaupan toimintaan. Kysy rohkeasti!

Tarpeen mukaan luomme sinulle omat tunnukset helppoon päivitysjärjestelmään, jolla lisäät tuotteita tai lisäät ajankohtaisia tiedotteita, vaihdat tiettyjä kuvia tai tekstinpätkiä.

Valitettavasti ihan kaikkea ei voi muokata, sillä tiettyjen ominaisuuksien muokkaaminen vaatii hieman kokemusta web-suunnittelusta. Päivitämme sivustoja erittäin edullisesti ja pienimmät satunnaiset päivitykset suoritamme ihan ilmaiseksi!

Et käytännössä mitään. Me huolehdimme tarvittaessa aivan kaikesta. Heti projektin alettua annamme selkeät ohjeet maksutapojen aktivoimiseksi. Tämä ei vaadi käytännössä muuta kuin sopimuksen allekirjoittamisen maksunvälityspalvelun kanssa.

Tärkeää on kuitenkin pohtia valmiiksi suuria suuntaviivoja, mitä nettisivuilla voisi olla. Muutama ranskalainen viiva auttaa meitä ymmärtämään mieltymyksesi.

Meidän kauppaprojekteissamme ei ole ollenkaan kiinteietä kuukausikuluja. Maksat ainoastaan alle kympin kuukaudessa maksunvälittäjälle ja pienen siivun transaktioista. Lisäksi kotisivutilasta ja domainista (www.domain.fi) koituu 59€ kuluja vuodessa.

Mikäli olet jo Googlannut erilaisia verkkokauppaalustoja, olet varmaan huomannut että useat niistä maksavat useita kymmeniä ellei satoja euroja kuukaudessa. 

Tunnemme käyttämämme verkkokauppa-alustamme kuin omat taskumme. Yleensä ongelmat ratkeavat jo puhelimessa yhden napin painalluksella. Lisäksi meillä on lähes aina tietokoneet mukanamme, jolloin saat ratkaisun uskomattoman nopeasti.

Älä kuitenkaan pelästy! Et pysty kaatamaan koko verkkokauppaa, vaikka et olisikaan syntynyt tietokone kädessä.

Verkkokauppamme ovat erittäin helppokäyttöisiä ja annamme hyvät ohjeet, jotta pääset varmasti vauhtiin. Yleensä tulemme paikan päälle näyttämään verkkokaupan toiminnallisuudet. Pari kertaa kun olemme tehneet testitilaukset, huomaat kuinka helppoa takapaneelin hallinta oikeasti onkaan.

Nyt alkaa haastavin, ja ehkäpä hauskin osuus. Itse verkkokaupan perustaminen ei vielä takaa täytettä kassakoneeseen. On aika aloittaa markkinointi. Verkkokaupan markkinointi on siinä mielessä ”helppoa”, että kampanjan suoriutumisia on äärettömän helppo mitata. Analytiikkatyökalut auttavat ohjaamaan markkinointibudjettia kaikista kannattavimpiin kanavoihin. 

Jäikö vielä kysyttävää?

Jäikö vielä jotain hampaankoloon? Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous verkkokauppaprojektistasi. 

Lähetä tarjouspyyntö

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Emme lisää sinua postituslistoille.