Verkkokaupan perustaminen -
tyyristä lystiä?

Minustako verkkokauppias?

Oletko koskaan pohtinut verkkokaupan perustamista? Monelle yrittäjälle tai yrittäjyydestä kiinnostuneelle verkkokaupan perustaminen saattaa tuntua todella suurelta harppaukselta, joka jää ottamatta syystä tai toisesta. Kukaan ei kuitenkaan pysty kiistämään faktaa, että kaupankäynti on siirtymässä entistä kovemmalla vauhdilla verkkoon. Älypuhelimet ovat tehneet tuotteiden ja palveluiden ostamisesta jopa liian helppoa. Allekirjoittanut on lähtenyt mukaan tähän vitsaukseen. Letti rehottaa – varaan parturiajan netistä. Toimistotarvikkeet ovat loppumassa – ostan netistä. Tai ainakin selaan verkkokaupoista missä on käheimmät lyijytäytekynät ja käyn kivijalkakaupassa paikan päälle. Nukkumatti on myöhässä – selailen verkkokauppoja huvikseni.

Suhteellisen kevyen kustannusrakenteen vuoksi
verkkokaupan perustamista kannattaa vähintään kokeilla.

Tuotteiden ja palveluiden myynti verkossa on tehokas ja edullinen tapa aloittaa liiketoiminta tai hankkia lisäpotkua kivijalkamyymälän rinnalle. Allekirjoittanut jopa ostaa tuotteita herkemmin, mikäli ne ovat saatavilla verkosta. Suhteellisen kevyen kustannusrakenteen vuoksi verkkokaupan perustamista kannattaa vähintään kokeilla. Aloittavat yrittäjät saavat nukkua yönsä suhteellisen rauhassa, kun ei tarvitse murehtia kivijalkaliikkeen vuokrasta. Aloittaminenhan on aina se vaikein kynnys. Potentiaaliset asiakkaat surffaillessaan törmäävät kivijalkakauppiaan verkkokauppaan ja päättävät seuraavana päivänä kaupungissa käydessään noutaa sen upean valaisimen.

Mutta mitä verkkokaupan perustaminen sitten maksaa?

Netti on pullollaan erilaisia artikkeleita verkkokauppojen hinnoista. Toisaalla hehkutetaan edullista kuukausisopimusta, kun taas toisaalla hintalappu asetetaan moniin tuhansiin euroihin. Saatat törmätä myös ”ilmaisiin” vaihtoehtoihin. Valitettava tosiasia on, että mikään tässä maailmassa ei ole ilmaista. Joissakin tapauksissa joudut tyytymään verkkokauppa-alustan osoitteen vangiksi, www.verkkokauppapalvelu.fi/kauppa/Kasperin_nettikauppa. Joissakin tapauksissa saat esille vain muutaman tuotteen ja joudut maksamaan järkyttävät provisiot. Saatat myös joutua määräaikaisen sopimuksen vangiksi.

  • Domain, eli nettiosoite 10€ / vuosi
  • Nettisivujen ylläpito 80€ / vuosi
  • Verkkomaksu -sopimus 0€ / kk (provisiohinnoittelu)

Näillä pärjää vuositasolla. Mutta sitten vielä suunnittelu. Verkkokaupan perustamiskustannukset riippuvat monesta seikasta. Yleispäteviä hintoja on vaikea antaa, mutta tuhannella eurolla pääsee jo hyvin alkuun. Verkkokauppa päivittyy automaattisesti, ja se palvelee käyttäjiänsä monta vuotta. Omalla työpanoksella on mahdollista laskea kustannuksia, jos olet esimerkiksi valmis tuottamaan raakaversiot tuotekuvauksista. Joka tapauksessa pääset itse vaikuttamaan suunnitteluprosessiin ja verkkokaupasta tulee varmasti juuri sinun näköisesi. Hintamme sisältävät aina koulutuksen verkkokauppaan, jotta pystyt itse lisäämään tuotteita, asettamaan tarjouksia ja muokkaamaan tuotekuvia. Lisäksi kerromme hyväksi havaitut vinkit markkinointiin. Perustamisen jälkeen ei tarvitse jäädä sormi suussa pohdiskelemaan sillä meidät tavoitat lähes kellon ympäri! Hinnat ovat kuitenkin aina projektikohtaisia, joten ota rohkeasti yhteyttä. Tulemme mielellämme kertomaan lisää verkkokaupan perustamisesta.

Kun verkkokauppa on perustettu, vaatii toiminnan pyörittäminen markkinointiponnisteluja. Kävijät on vielä ohjattava verkkokauppaan. On löydettävä oikeat kanavat, jotta potentiaaliset asiakkaat saadaan muutettua vierailijoiksi. Tämä on kuitenkin oma lukunsa. Pääasia on, että ottaa ensimmäisen askeleen eikä jätä ideaa hautumaan.

Sitä tunnetta ei voita mikään, kun puhelimesi tai tietokoneesi ruudulla on ilmoitus uudesta sähköpostista otsikolla ”Uusi tilaus verkkokaupasta Kasperin nettikauppa”. Ensimmäinen kauppa. Vieläpä ihan itse. Sitä voisi verrata Roope Ankan ensilanttiin.

Xparadise_referenssi

Klikkaa kuvaa ja käy tutustumassa
viimeksi toteuttamaamme verkkokauppaan.

Lähetä tarjouspyyntö

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Emme lisää sinua postituslistoille.