Mainostoimistopalvelut

Keskity siihen, mitä osaat parhaiten. Niin mekin teemme. Onnistunut ja jatkuva markkinointi on välttämättömyys kohti menestyvää yritystä. Nostetaan yhdessä yrityksesi markkinointi uudelle tasolle!

Somemarkkinointi, graafinen suunnittelu, valokuvaus, Googlemarkkinointi. 

Fyysistä vaikuttamista

Maailma on digitalisoitunut järkyttävää vauhtia, mutta fyysinen vaikuttaminen ei todellakaan ole kuollut. Fenomeno suunnittelee kaikki fyysiset painotuotteet valmiiden materiaalien pohjalta tai vaihtoehtoisesti voidaan lähteä liikkeelle puhtaalta pöydältä.

Suunnittelemme aina yksilölliset ja persoonalliset käyntikortit, tuotekuvastot, julisteet, lahjakortit, menut, ikkunateipit ja kaikki muut markkinointimateriaalit.

Kaikki materiaalit saat kauttamme myös painovalmiina! Hyväksyt vain koevedoksen ja me huolehdimme kaikesta muusta.

Digi- ja somemainonta

Edullinen Facebook-mainonta on oikein kohdennettuna erittäin tehokasta. Tavoitteenamme on kaapata asiakkaan mielenkiinto informaatiotulvasta ja ohjata hänet kotisivuillesi suorittamaan ennalta määritelty tomenpide.

Googlen hakusanamarkkinoinnilla kiilaat kilpailijoidesi edelle suoraan Googlen kärkisijoille. Tavoitat jo valmiiksi kiinnostuneita asiakkaita ja maksat ainoastaan toteutuneista klikkauksista.

Suunnittelemme myös erilaiset bannerimainokset ja muut digitaaliset markkinointimateriaalit.

Graafinen suunnittelu

Kaikki lähtee liikkeelle yritykselle ominaisesta yritysilmeestä. Yhtenäinen yritysilme herättää mielikuvia ja luo uskottavuutta. Huolellisesti toteutettu yritysilme auttaa asiakkaitasi muistamaan ja tunnistamaan sinut, sekä herättämään luottamusta.

Logo on yrityksen yksi tärkeimmistä yritysilmeen elementeistä ja siihen kannattaa panostaa heti yrityksen alkumetreiltä asti.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yrityksellesi uudet materiaalit markkinoinnin tueksi!

Valokuvaus

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Vaikuttavat valokuvat antavat yrityksestäsi mahtavan vaikutelman ja yksilölliset kuvat auttavat yritystäsi varmasti erottumaan kilpailijoistasi. Ammattivalokuvaajamme ikuistaa tuotekuvat, asuntokuvaukset, henkilökuvaukset ja paljon muuta!

Vaikuttavilla ja persoonallisilla valokuvilla luodaan yrityksesi verkkosivuista vieläkin tyylikkäämmät! Lisäksi kuvilla saadaan markkinointimateriaaleihin aivan uusi ulottuvuus.

Vangitsemme myös elämän sykähdyttävimmät hetket potretteihin. Tutustu portfolioon www.merituulian.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Emme lisää sinua postituslistoille.