Lunastettu uudenvuodenlupaus

Heippa,

Vuoden ensimmäisenä iltapäivänä Meri ja Kasperi havahtuivat, etteivät olleet pohtineet vielä uuden vuoden lupauksiaan. Oli sanomattakin selvää, että terveellisemmät elämäntavat tai osallistuminen maratoniin eivät riittäneet lupaukseksi…

Halusimme toteuttaa jo kauan mielessämme olleen unelman ja päätimme perustaa mainostoimiston. Aikaisempi koulutus, sekä jo vuosien kokemus sekä päävastuu yrityksen markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja mittaamisesta auttoivat ottamaan harppauksen kohti unelmaamme. Harppauksen kohti intohimoamme.

Olimmehan suunnitelleet käyntikortteja, lounaspasseja, kadunvarsimainontaa, mainontaa sosiaalisessa mediassa, ruokalistoja, kuvanneet tuotteita sekä paljon muuta. Nettisivuja olemme toteuttaneet nuoruusvuosina, ja pienen uudelleen opettelun jälkeen loihdimme jo ensimmäiset kaikille laitteille skaalautuvat verkkosivut.

Haluamme auttaa osaamisellamme yrityksiä kasvamaan, menestymään ja onnistumaan. Olemme saaneet mahdollisuuden opiskella liiketoimintaa ja markkinointia jopa yliopistossa asti. Nyt tuntuunkin luontevalta laittaa hyvä kiertämään ja antaa oma osaamisemme kaikkien käyttöön.

Näin sai alkunsa Mainostoimisto Fenomeno.

P.S. Suurin riski on olla ottamatta riskejä. Ainut tuhoon tuomittu strategia jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, on riskien kaihtaminen.

Mainostoimisto Fenomeno - Kasperi ja Meri

Lähetä tarjouspyyntö

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Emme lisää sinua postituslistoille.