Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme yrityksellesi niin digitaaliset materiaalit kuin fyysiset painotuotteet valmiiden materiaalien pohjalta tai vaihtoehtoisesti voidaan lähteä liikkeelle puhtaalta pöydältä. Kaikki lähtee liikkeelle yritykselle ominaisesta yritysilmeestä. Yhtenäinen yritysilme herättää mielikuvia ja luo uskottavuutta. Huolellisesti toteutettu yritysilme auttaa asiakkaitasi muistamaan ja tunnistamaan sinut, sekä herättämään luottamusta. Logo on yrityksen yksi tärkeimmistä yritysilmeen elementeistä ja siihen kannattaa panosta heti yrityksen alkumetreiltä asti. Yksinkertaisimmillaan logo voi olla ns. tekstilogo, mutta usein siihen liitetään erilaisia graafisia muotoja.

Logot ja yritysilmeet

Loihdimme nettisivut todella edulliseen hintaan ja ripeällä vauhdilla.

Tuotekuvastot ja flyerit

Loihdimme nettisivut todella edulliseen hintaan ja ripeällä vauhdilla.

Ikkunateipit ja tarrat

Laajenna kivijalkakauppasi verkkoon tai avaa täysin uusi verkkokauppa!

Printti- ja digimainokset

Olethan jo kokeillut mainostaa Facebookissa? Hakukonemarkkinointia?

Printtimainonta - fyysistä vaikuttamista

Maailma on digitalisoitunut järkyttävää vauhtia, mutta fyysinen vaikuttaminen ei todellakaan ole kuollut. Kaupat, kodinkoneliikeet sekä tavaratalot lähettävät jatkuvasti fyysisiä mainoslehtisiä, joiden tavoitteena on herättää asiakkaan mielenkiinto ja ohjata hänet yrityksen omille kotisivuille katsastamaan koko valikoima. Käyntikortit sekä erilaiset tuotekuvastot ovat tänä päivänä oiva tapa erottautua sekä herättää luottamusta asiakasta kohtaan. 

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta sinä olet 100% tyytyväinen työmme jälkeen. Tahdomme olla mukana rakentamassa juuri sinun menestystarinaasi.

© Fenomeno 2019