Markkinointi

Keskity siihen, mitä osaat parhaiten. Niin mekin teemme. Onnistunut ja jatkuva markkinointi on välttämättömyys kohti menestyvää yritystä. Nostetaan yhdessä yrityksesi markkinointi uudelle tasolle!

Fyysistä
vaikuttamista

Maailma on digitalisoitunut järkyttävää vauhtia, mutta fyysinen vaikuttaminen ei todellakaan ole kuollut. Fenomeno suunnittelee kaikki fyysiset painotuotteet valmiiden materiaalien pohjalta tai vaihtoehtoisesti voidaan lähteä liikkeelle puhtaalta pöydältä.

Suunnittelemme aina yksilölliset ja persoonalliset käyntikortit, tuotekuvastot, julisteet, lahjakortit, menut, ikkunateipit ja kaikki muut markkinointimateriaalit.

Kaikki materiaalit saat kauttamme myös painovalmiina! Hyväksyt vain koevedoksen ja me huolehdimme kaikesta muusta.

Digi- ja somemainonta

Edullinen Facebook-mainonta on oikein kohdennettuna erittäin tehokasta. Tavoitteenamme on kaapata asiakkaan mielenkiinto informaatiotulvasta ja ohjata hänet kotisivuillesi suorittamaan ennalta määritelty tomenpide.

Googlen hakusanamarkkinoinnilla kiilaat kilpailijoidesi edelle suoraan Googlen kärkisijoille. Tavoitat jo valmiiksi kiinnostuneita asiakkaita ja maksat ainoastaan toteutuneista klikkauksista.

Suunnittelemme myös erilaiset bannerimainokset ja muut digitaaliset markkinointimateriaalit.

Graafinen suunnittelu

Kaikki lähtee liikkeelle yritykselle ominaisesta yritysilmeestä.Yhtenäinen yritysilme herättää mielikuvia ja luo uskottavuutta. Huolellisesti toteutettu yritysilme auttaa asiakkaitasi muistamaan ja tunnistamaan sinut, sekä herättämään luottamusta.

Logo on yrityksen yksi tärkeimmistä yritysilmeen elementeistä ja siihen kannattaa panostaa heti yrityksen alkumetreiltä asti.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yrityksellesi uudet materiaalit markkinoinnin tueksi!

Valokuvaus

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Vaikuttavat valokuvat antavat yrityksestäsi mahtavan vaikutelman ja yksilölliset kuvat auttavat yritystäsi varmasti erottumaan kilpailijoistasi. 

Persoonallisilla valokuvilla luodaan yrityksesi verkkosivuista vieläkin tyylikkäämmät! Lisäksi kuvilla saadaan markkinointimateriaaleihin aivan uusi ulottuvuus.

Luovia sisältöjä

sosiaaliseen mediaan

Sosiaalisen median sisällöntuotanto vie paljon aikaa ja vaatii jatkuvaa huomiota. Me voi hoitaa tämän puolen yrityksesi puolesta, vapauttaen aikaa muuhun tärkeään työhön!

Voimme auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksellesi  kattavan sosiaalisen median strategian, joka auttaa saavuttamaan tavoitteesi.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan yrityksesi tarpeista lisää!

Lähetä tarjouspyyntö

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Emme lisää sinua postituslistoille.